ChangeWaves: промени с мозъчни вълни

  • ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота.
  • ChangeWaves e серия от програми за слушане, които да помогнат възстановяването на естествения ритъм на мозъчните вълни
  • ChangeWaves са малки, бързи, ефективни помощни средства към свободата да управляваш мисленето си.
  • опитайте още сега - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves ChangeWave-Relax 

ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота. имайте по-спокойни дни, по-усмихнати вечери, по-добър сън - научете повече за себе си и своето мислене по един много релаксиращ и приятен начин - дайте си почивка от стреса и време за себе си - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves - ChangeWave-Relax и я поръчайте още сега

"...Това, което обикновено ни липсва, когато сме впримчени в делника и в навика на своето мислене е възможността, макар и за момент, да се превърнем в зрители на това, което се случва, да се откъснем от него, да можем да го наблюдаваме отстрани... и когато това се случи, изведнъж се откриват нови пътища...и това е много хубаво..." Разговор на Стоян Терзиев с автора на "Розовите очила на душата" Любомир Розенщайн

"Розовите очила на душата" в "ПРЕДИ ВСИЧКИ" по Хоризонт

Последни публикации

Любомир Розенщайн за магическото копче PLAY

5 минути насаме с НЛП-майстора Любомир Розенщайн, автор на "Розовите очила на душата", които могат да променят деня ви, а защо не - и дните напред.

Вечерна медитация с водите на Рила

Оставете се на звука на падащата вода. Оставете я да отнесе в края на деня всичко, което наистина не ви е нужно повече. Всички страхове. Всички безпокойства. Всички тревоги. Всяка несигурност. Всяко напрежение. Дори ако са дълбоко закотвени в миналото, оставете сега водата да ги отмие. Да ги понесе надолу по течението... много надалеч...

Тя има силата.

Любомир Розенщайн facebook.com/changewire.info

Розовите очила на душата

Розовите очила на душата
пътеводител в Невролингвистичното програмиране (НЛП)
или как да пробудим вътрешната си сила Търсете българското издание на Colibri във всички добри книжарници.

Присъединете се към официалната страница на книгата във Facebook: http://www.facebook.com

Можете да купите "Розовите очила на душата" и онлайн от сайта на издателство "Колибри". Със специалната отстъпка на издателството, цената за книгата заедно с доставка чрез куриер е 11,80 лв. за страната и по пощата - 13,60 лв. за Европа (цена в книжарниците - 11,00 лв.).

Поръчка онлайн: colibri.bg

Собствено Търсене

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

НОВО!!! Пълен аудиокурс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска

разбудете в някого от сковаността на зимата надеждата, че животът започва отново

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОНЛАЙН НА ТОЗИ АДРЕС ПОДАРЕТЕ НА НЯКОГО "РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА" И РАЗБУДЕТЕ В НЕГО ОТ СКОВАНОСТТА НА ЗИМАТА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЗАПОЧВА ОТНОВО „Розовите очила на душата" е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот.

Избор

Елизабет Кюблер-Рос

За разлика от другите живи същества, човекът е удостоен с едно голямо предимство – той е свободен в избора си. Ние не сме безволеви, безсилни прашинки, които вятърът подмята насам-натам. Приличаме много повече на хубавите снежинки, създадени от Господ – всеки един от нас отделно.  В цялата вселена няма снежинка, която да прилича точно на някоя друга, и в цялата вселена няма друг човек, който да прилича точно на този – дори и еднояйчните близнаци са различни.

Всеки един от нас е роден поради определена причина и с определена цел и всеки от нас ще умре едва тогава, когато е осъществил онова,  което е бил предопределен да осъществи. И всичко зависи от това дали сме готови да направим най-доброто от времето между раждането и смъртта и то най-доброто от всеки ден, от всеки миг, от всяка предоставена ни възможност.

Ние имаме избора.  Ако сме болни от рак, естествено че можем да скрием главата си в пясъка и временно да потърсим забрава. Бихме могли да се оставим на самосъжалението, гнева и горчивината, докато стане твърде късно.  Или можем с пълна сила да се устремим към най-доброто достъпно лечение в страната или в чужбина. Можем да държим болестта в тайна или пък да водим борбата заедно с хората, които обичаме. Не само ние самите бихме могли да растем и съзряваме в тази борба, можем също и да дадем този шанс на хората, които се борят с нас и страдат с нас. Любовта е отдаване, а всяко отдаване има смисъл и стойност само тогава, когато носи добро и за двамата – и за даващия, и за този, който приема.

Когато сме смъртноболни, можем да се откажем от битката. Можем да се опитваме да привлечем вниманието на другите към себе си. Можем да плачем. Можем дълго преди да е дошло времето, да се превърнем в инвалиди и безпомощни. Можем да отприщим към другите гнева си и чувството, че съдбата се е отнесла с нас лошо и несправедливо – и така да ги направим нещастни. Можем обаче да изберем и друг път – можем да довършим делото си докрай и да изпълняваме сами всичко, на което сме все още  способни. Ако сме смели и успеем да предадем на другите чувството, че в съществуването си все още виждаме смисъл, това няма да остане без следа и в техния живот.

От хилядите смъртноболни деца и възрастни, които съпровождах през изминалите десетилетия, останаха в мен всъщност само онези, които бяха готови да споделят с мен преживяванията си. Че ние възприемаме толкова, колкото и даваме, е най-важният и най-дълбок урок, който научих през годините. Онези, които не дадоха израз навън на страховете си, фрустрациите си, чувствата си за вина и мисли за неуредени и несвършени неща, останаха прилепени към този товар и може би дори задушени от него. Онези, които имаха смелостта да плачат, дори – когато е нужно – да се дерат, да предизвикват и Господ, да споделят болката и объркването си с другите, се оказваха накрая тези, които бяха стигнали до дълбочината на човешкото ни съществувание. И те бяха също хората със спокойно и умиротворено лице, което свети отвъртре, когато отпътуваха в отвъдното – така че  който влезеше в стаята им в последните дни  беше обземан от тихо благоговение, когато ги поглеждаше. ..

Коментари

Google Groups

АБОНИРАЙ СЕ, за да получаваш новостите от Радио за личностно развитие ChangeWire и Българския блог за Невролингвистично програмиране(НЛП) по електронна поща

Email:

Чуй сега

Кажете „ДА!“ пролетта, на слънцето, на цветовете… Кажете „ДА!“ на Планетата на щастието

Планетата на щастието

Очаквайте в книжарниците след 13 май. Подкрепете книгата сега като харесате официалната й Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto; бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието... http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

Моят канал в Twitter

Пожелавам ви да достигнете висините на птиците… Да си разрешите… да усетите силата на крилете си!

Добави в кръговете си в Google +!
Любомир Розенщайн
Любомир Розенщайн в Google Plus
Авторът на "Розовите очила на душата"...