ChangeWaves: промени с мозъчни вълни

  • ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота.
  • ChangeWaves e серия от програми за слушане, които да помогнат възстановяването на естествения ритъм на мозъчните вълни
  • ChangeWaves са малки, бързи, ефективни помощни средства към свободата да управляваш мисленето си.
  • опитайте още сега - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves ChangeWave-Relax 

ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота. имайте по-спокойни дни, по-усмихнати вечери, по-добър сън - научете повече за себе си и своето мислене по един много релаксиращ и приятен начин - дайте си почивка от стреса и време за себе си - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves - ChangeWave-Relax и я поръчайте още сега

"...Това, което обикновено ни липсва, когато сме впримчени в делника и в навика на своето мислене е възможността, макар и за момент, да се превърнем в зрители на това, което се случва, да се откъснем от него, да можем да го наблюдаваме отстрани... и когато това се случи, изведнъж се откриват нови пътища...и това е много хубаво..." Разговор на Стоян Терзиев с автора на "Розовите очила на душата" Любомир Розенщайн

"Розовите очила на душата" в "ПРЕДИ ВСИЧКИ" по Хоризонт

Последни публикации

Любомир Розенщайн за магическото копче PLAY

5 минути насаме с НЛП-майстора Любомир Розенщайн, автор на "Розовите очила на душата", които могат да променят деня ви, а защо не - и дните напред.

Вечерна медитация с водите на Рила

Оставете се на звука на падащата вода. Оставете я да отнесе в края на деня всичко, което наистина не ви е нужно повече. Всички страхове. Всички безпокойства. Всички тревоги. Всяка несигурност. Всяко напрежение. Дори ако са дълбоко закотвени в миналото, оставете сега водата да ги отмие. Да ги понесе надолу по течението... много надалеч...

Тя има силата.

Любомир Розенщайн facebook.com/changewire.info

Розовите очила на душата

Розовите очила на душата
пътеводител в Невролингвистичното програмиране (НЛП)
или как да пробудим вътрешната си сила Търсете българското издание на Colibri във всички добри книжарници.

Присъединете се към официалната страница на книгата във Facebook: http://www.facebook.com

Можете да купите "Розовите очила на душата" и онлайн от сайта на издателство "Колибри". Със специалната отстъпка на издателството, цената за книгата заедно с доставка чрез куриер е 11,80 лв. за страната и по пощата - 13,60 лв. за Европа (цена в книжарниците - 11,00 лв.).

Поръчка онлайн: colibri.bg

Собствено Търсене

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

НОВО!!! Пълен аудиокурс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска

разбудете в някого от сковаността на зимата надеждата, че животът започва отново

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОНЛАЙН НА ТОЗИ АДРЕС ПОДАРЕТЕ НА НЯКОГО "РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА" И РАЗБУДЕТЕ В НЕГО ОТ СКОВАНОСТТА НА ЗИМАТА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЗАПОЧВА ОТНОВО „Розовите очила на душата" е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот.

20 важни духовни инструкции

от свами Шивананда

Тези 20 инструкции съдържат самата същност на йога садхана. Карма, Бакти, Джнана и Раджа йога ще се превърнат в действителност за някой, който следва тези инструкции с цялото си сърце. Те са ключ към бързото развитие и културата на физическата, менталната, моралната и духовната същност на човечеството. Ако тези Наями или духовни правила се спазват стриктно, те ще те доведат до Мокша. Не се отдавай на ленността на ума.

1. Ставай между 4 и 6 всяка сутрин.
Това е брахмамухурта, изключително благоприятно време за садхана.Практикувай сутрешната си садхана от 4 до 7 за бърз и максимален прогрес.
2.Практикувай асана
Седи в падма,сидха или сукха асана за джапа и медитация за половин час с лице на север. Увеличи постепенно този период до 3 часа. Прави ширшасана и шарвангасана за брахмачария и здраве. Прави леки физически упражнения като разходки редовно. Прави 20 рунда от лека и удобна за теб пранаяма.
3.Джапа
Повтаряй някоя мантра като Ом,Ом Намо Нарайянайя,Ом Нама Шивая, Ом намо Багавате Васудевайя, Ом Сараванабавайя Нама, Сита рам, Шри Рам, Хари Ом или Гаятри, според вкуса ти и наклонностите ти от 108 до 21600 пъти на ден (200 мали умножени по 108 е 21600).Посветените на Исус могат да повтарят неговото име или това на Дева Мария. Парсите,Сикхите или Мохамеданите трябва да изберат име или мантра съответно от Зенд Авеста, Грат Сахиб или Корана.
4.Дисциплина на диетата
Поемай сатвична храна.Откажи се от люти чушки,чесън, лук,кисели неща, мазнини, горчица. Съблюдавай умереност в диетата. Не претоварвай стомаха си.Откажи се направо от неща, които умът ти харесва най-много веднъж или два пъти в годината. Яж проста храна. млякото и плодовете помагат на концентрацията. Поемай храната като лекарство, което помага на живота да продължава. Яденето за наслаждение е грях. Откажи се от захарта и солта за седмица или две. Трябва да си способен да живееш на ориз,дал и хляб без туршия. недей да молиш за допълнителна сол към дала и захар за чая, млякото и кафето. Хората, които се хранят невегетариански, трябва да направят най-доброто от себе си, за да се откажат от яденето на месо доколкото е възможно. Това ще им донесе огромна полза.
5.Имай отделно помещение за медитация под ключ
Ако това не е възможно,ъгъл от стаята може да бъде отделен с малък параван или завеса.
6.Прави благотворителност редовно
Давай според желанието си или десет процента. Никога не забравяй за това. Ако трябва, откажи се от някои лични нужди, но продължавай с благотворителността редовно.
7.Свадхйайа
Изучавай систематично Бхагавад Гита, Рамайяна, Бхагаватам, Вишну Сахасранама, Лалита Сахасранама, Упанишадите, Йога Вашишта, Библията, Корана, Зенд Авеста, Гуру Грант Сахиб и др. религиозни книги от половин до един час на ден и имай Судха Вичара /чисти мисли/.
8.Брахмачария
Пази жизнената енергия Веерия много внимателно. Веерия е Бог /в движение или манифестация, вибхути /. Веерия е цялата сила. Веерия е всички пари. Веерия е есенцията на живота, мисълта и интелигентността. Семейните също трябва да следват това, колкото повече е възможно.
9.Научи някои молитви със сърцето си
Повтаряй ги преди да започнеш Джапа или медитация. това ще издигне съзнанието ти бързо.
10. Откажи се от лоши компании, цигари, месо и спирт
Имай постоянен Сатссанг. Недей да развиваш лоши навици. Развивай позитивни благородни качества.
11. Гладувай редовно
Гладувай веднъж на две седмици и живей само на мляко и плодове. Християните могат да гладуват през неделя, мюсюлманите през петък и парсите на подходящ ден, винаги през две седмици.
12.Носи Джапа мала (броеница)
Дръж я на врата си в джоба си или под възглавницата си през нощта.
13.Съблюдавай Мауна
Практикувй тишина по няколко часа на ден. не прави жестове и не издавай звуци по време на периода на мълчание.
14. Дисциплина на речта
Говори истината на всяка цена. Говори малко. Говори сладко. Опитай се да наблегнеш на окуражаващите думи. Никога не обвинявай и не обезокуражавай. Не повишавай глас и недей да викаш.
15.Намали желанията си

Води щастлив и доволен живот. Избягвай ненужните тревоги. Бъди ментално отделен. Имай прост живот и високо мислене. Мисли за хората, които нямат и една десета от това, което имаш ти. Споделяй, каквото имаш с другите.
16.Никога не наранявай никого
Ахимса Парамо Дхарма. Контролирай гнева си с любов, Ксхама /прошка/ и Дая /състрадание/.
17.Не бъди зависим от слуги
Да си самодостатъчен е най-високота от всички добродетели.
18.Води духовен дневник
мисли за грешките, които си допуснал през деня преди да си легнеш /самоанализа/.
19.Помни, че смъртта те очаква във всеки момент
Никога не спирай да изпълняваш дълга си. Бъди чист в деянията си /садачара/
20.Мисли за Бог щом се събудиш и преди да си легнеш.

Свами Шивананда.

Коментари

Google Groups

АБОНИРАЙ СЕ, за да получаваш новостите от Радио за личностно развитие ChangeWire и Българския блог за Невролингвистично програмиране(НЛП) по електронна поща

Email:

Чуй сега

Кажете „ДА!“ пролетта, на слънцето, на цветовете… Кажете „ДА!“ на Планетата на щастието

Планетата на щастието

Очаквайте в книжарниците след 13 май. Подкрепете книгата сега като харесате официалната й Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto; бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието... http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

Моят канал в Twitter

Пожелавам ви да достигнете висините на птиците… Да си разрешите… да усетите силата на крилете си!

Добави в кръговете си в Google +!
Любомир Розенщайн
Любомир Розенщайн в Google Plus
Авторът на "Розовите очила на душата"...