ChangeWaves: промени с мозъчни вълни

  • ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота.
  • ChangeWaves e серия от програми за слушане, които да помогнат възстановяването на естествения ритъм на мозъчните вълни
  • ChangeWaves са малки, бързи, ефективни помощни средства към свободата да управляваш мисленето си.
  • опитайте още сега - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves ChangeWave-Relax 

ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота. имайте по-спокойни дни, по-усмихнати вечери, по-добър сън - научете повече за себе си и своето мислене по един много релаксиращ и приятен начин - дайте си почивка от стреса и време за себе си - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves - ChangeWave-Relax и я поръчайте още сега

"...Това, което обикновено ни липсва, когато сме впримчени в делника и в навика на своето мислене е възможността, макар и за момент, да се превърнем в зрители на това, което се случва, да се откъснем от него, да можем да го наблюдаваме отстрани... и когато това се случи, изведнъж се откриват нови пътища...и това е много хубаво..." Разговор на Стоян Терзиев с автора на "Розовите очила на душата" Любомир Розенщайн

"Розовите очила на душата" в "ПРЕДИ ВСИЧКИ" по Хоризонт

Последни публикации

Любомир Розенщайн за магическото копче PLAY

5 минути насаме с НЛП-майстора Любомир Розенщайн, автор на "Розовите очила на душата", които могат да променят деня ви, а защо не - и дните напред.

Вечерна медитация с водите на Рила

Оставете се на звука на падащата вода. Оставете я да отнесе в края на деня всичко, което наистина не ви е нужно повече. Всички страхове. Всички безпокойства. Всички тревоги. Всяка несигурност. Всяко напрежение. Дори ако са дълбоко закотвени в миналото, оставете сега водата да ги отмие. Да ги понесе надолу по течението... много надалеч...

Тя има силата.

Любомир Розенщайн facebook.com/changewire.info

Розовите очила на душата

Розовите очила на душата
пътеводител в Невролингвистичното програмиране (НЛП)
или как да пробудим вътрешната си сила Търсете българското издание на Colibri във всички добри книжарници.

Присъединете се към официалната страница на книгата във Facebook: http://www.facebook.com

Можете да купите "Розовите очила на душата" и онлайн от сайта на издателство "Колибри". Със специалната отстъпка на издателството, цената за книгата заедно с доставка чрез куриер е 11,80 лв. за страната и по пощата - 13,60 лв. за Европа (цена в книжарниците - 11,00 лв.).

Поръчка онлайн: colibri.bg

Собствено Търсене

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

НОВО!!! Пълен аудиокурс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска

разбудете в някого от сковаността на зимата надеждата, че животът започва отново

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОНЛАЙН НА ТОЗИ АДРЕС ПОДАРЕТЕ НА НЯКОГО "РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА" И РАЗБУДЕТЕ В НЕГО ОТ СКОВАНОСТТА НА ЗИМАТА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЗАПОЧВА ОТНОВО „Розовите очила на душата" е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот.

Самохипноза – техниката на Бети Ериксън

Милтън Ериксън учи децата си да познават и да използват състоянието на транс, което може да бъде полезно в училище и във всички сфери на живота. Техниката за самохипноза, описана от съпругата му Бети, днес е вече класическа.
1. Настанете се удобно. Отпуснете се.
2.Решете колко време ще бъдете в транс. Кажете си – моята самохипноза ще трае /например/ 20 минути. Ще се изненадате може би с каква точност вътрешният ви часовник следи за времето.
3.Определете целта на хипнотичния сеанс.Кажете на несъзнаваното в какво трябва да ви помогне. Например – днес в състоянието на транс несъзнаваното ми ще осигури достъп до ресурсите ми за… Ще намери решение за… Предайте процеса на несъзнаваното!
4.Определете в какво състояние искате да излезете от транс – например – и в края на транса ще заспя дълбок сън и ще се събудя точно в 6 или пък – след транса ще бъда освежен, релаксиран и изпълнен с енергия за деня.
5.Самият процес – най-важното в техниката на Бети за самохипноза – изглежда така
външно наблюдение

1. V V V
2. A A A
3. K K K
4. V V
5. A A
6. K K
7. V
8. A
9. K
–––-
вътрешна репрезентация
10.V
11.A
12.K
13.V V
14.A A
15.K K
16.V V V
17.A A A
18.K K K

Пояснение на схемата: в първата част регистрирате със сетивата си. V означава визуалната репрезентативна система, образът. A е аудиалната система, звукът.
К е кинестетиката, усещанията.
Като следвате схемата най-напред забелязвате едно след друго три неща, предмета, образа пред вас. Малки неща – картина на стената или петно или пирон, каквото има пред погледа ви. Бавно премествайте очи от едно към друго. Във втората стъпка превключете към слух и чувайте три различни звука, които слухът ви може да регистрира. Насочвайте вниманието си от един към следващия. След това превключете към системата на усещанията и регистрирайте три различни усещания едно след друго. В 4,5 и 6 повторете процеса с по два обекта и после в 7,8,9 в същата последователност, но само с по един.
След това затворете очи. Досега възприемахте информация от външния свят, сега започнете да я конструирате отвътре. В 10 си представете един образ – нещо, което сте видели. В 11 – си спомнете за един звук, сякаш го чувате сега. В 12 – за едно усещане, възпроизведете го колкото се може по-точно. Повторете процеса с по две, а после и с по три конструирани сетивни възприятия.
Това е всичко – ако искате, можете да отворите очи. Или да експериментирате по-нататък с различни комбинации.Колкото повече се упражнявате, толкова по-добри ще са резултатите. Опитайте и съвсем в дневния живот, просто докато пътувате с трамвая – един много удобен начин да изпаднете в хипнотично състояние…
И ако откриете нещо – споделете го тук!

Коментари

Google Groups

АБОНИРАЙ СЕ, за да получаваш новостите от Радио за личностно развитие ChangeWire и Българския блог за Невролингвистично програмиране(НЛП) по електронна поща

Email:

Чуй сега

Кажете „ДА!“ пролетта, на слънцето, на цветовете… Кажете „ДА!“ на Планетата на щастието

Планетата на щастието

Очаквайте в книжарниците след 13 май. Подкрепете книгата сега като харесате официалната й Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto; бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието... http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

Моят канал в Twitter

Пожелавам ви да достигнете висините на птиците… Да си разрешите… да усетите силата на крилете си!

Добави в кръговете си в Google +!
Любомир Розенщайн
Любомир Розенщайн в Google Plus
Авторът на "Розовите очила на душата"...