ChangeWaves: промени с мозъчни вълни

  • ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота.
  • ChangeWaves e серия от програми за слушане, които да помогнат възстановяването на естествения ритъм на мозъчните вълни
  • ChangeWaves са малки, бързи, ефективни помощни средства към свободата да управляваш мисленето си.
  • опитайте още сега - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves ChangeWave-Relax 

ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота. имайте по-спокойни дни, по-усмихнати вечери, по-добър сън - научете повече за себе си и своето мислене по един много релаксиращ и приятен начин - дайте си почивка от стреса и време за себе си - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves - ChangeWave-Relax и я поръчайте още сега

"...Това, което обикновено ни липсва, когато сме впримчени в делника и в навика на своето мислене е възможността, макар и за момент, да се превърнем в зрители на това, което се случва, да се откъснем от него, да можем да го наблюдаваме отстрани... и когато това се случи, изведнъж се откриват нови пътища...и това е много хубаво..." Разговор на Стоян Терзиев с автора на "Розовите очила на душата" Любомир Розенщайн

"Розовите очила на душата" в "ПРЕДИ ВСИЧКИ" по Хоризонт

Последни публикации

Любомир Розенщайн за магическото копче PLAY

5 минути насаме с НЛП-майстора Любомир Розенщайн, автор на "Розовите очила на душата", които могат да променят деня ви, а защо не - и дните напред.

Вечерна медитация с водите на Рила

Оставете се на звука на падащата вода. Оставете я да отнесе в края на деня всичко, което наистина не ви е нужно повече. Всички страхове. Всички безпокойства. Всички тревоги. Всяка несигурност. Всяко напрежение. Дори ако са дълбоко закотвени в миналото, оставете сега водата да ги отмие. Да ги понесе надолу по течението... много надалеч...

Тя има силата.

Любомир Розенщайн facebook.com/changewire.info

Розовите очила на душата

Розовите очила на душата
пътеводител в Невролингвистичното програмиране (НЛП)
или как да пробудим вътрешната си сила Търсете българското издание на Colibri във всички добри книжарници.

Присъединете се към официалната страница на книгата във Facebook: http://www.facebook.com

Можете да купите "Розовите очила на душата" и онлайн от сайта на издателство "Колибри". Със специалната отстъпка на издателството, цената за книгата заедно с доставка чрез куриер е 11,80 лв. за страната и по пощата - 13,60 лв. за Европа (цена в книжарниците - 11,00 лв.).

Поръчка онлайн: colibri.bg

Собствено Търсене

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

НОВО!!! Пълен аудиокурс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска

разбудете в някого от сковаността на зимата надеждата, че животът започва отново

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОНЛАЙН НА ТОЗИ АДРЕС ПОДАРЕТЕ НА НЯКОГО "РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА" И РАЗБУДЕТЕ В НЕГО ОТ СКОВАНОСТТА НА ЗИМАТА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЗАПОЧВА ОТНОВО „Розовите очила на душата" е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот.

Уличните гледачки на ръка

2007/08/28 19:22
Здравейте,
В тази тема предлагам да обсъдим едно много интересно (поне за мен) явление, което
е познато като т.нар. “Циганска магия”.
Аз лично много често съм попадал на различни гледачки на ръка, просяци и т.н. От както започнах да се интересувам от НЛП, започнах да гледам на тези хора с други очи.
Това е така, защото забелязвам в тях една много добра система на внушение и осъществяване на контрол върху психиката на обикновение минувачи. Интересува ме до колко познават тънкостите на внушението и манипулацията и дали има ефективен подход за самозащита от влиянието им.
Тук в тази тема ще споделя моите методики, които не знам до колко са ефективни, но поне за сега ми помагат.
Първото нещо което правя е да не ги гледам в очите, а между тях, където индийките си слгат червена точка.(това го научих от книгата на Алан Пийз относно езика на тялото).
Второ нещо,което съм заимствал, е от един филм по Стивън Кинг Проклятието (Thinner 1996) Става дума за силата на волята на един човек, който успява да освободи адвоката си от проклятие.(малко е странно, при мен действа).
Тук може всеки да сподели мнението си за явлението и начина по- който реагира. Познавам едно момиче, което винаги им дава пари, само и само да не си навлече неприятности, но мисля, че е несправедливо хората да бъдат принуждавани по подобен начин.

PepiMM

2007/09/05 21:16

Здравей, това което аз правя е ,че се правя че изобщо не ги забелязвам,все едно не съществуват , те се въртят около мен ,но като видят че не ги забелязвам се отдалечават. Истината е обаче друга, когато бях малка и прекарвах ваканциите на село при баба ми , тогава идваха т.н. калайджиите, освен калайдисването на старите тави, красивите ,бели лица на калайджийките , много се славеха и с техните възможности за гледане . За повечето хора от селото това беше разнообразие. И поради това именно се поддаваха на тяхното въздейстие въпреки ,че нямаха нужда

Администратор

2007/09/06 17:55
Някъде бях чел един текст посветен специално на технологиите, прилагани от гледачките на ръка… Във всеки случай добрите владеят технологията на общуването, а това означава и на хипнотичните внушения майсторски. За съжаление не помня къде беше този текст.

Гретел

2007/10/21 09:34

Понякога имаме нужда ‘някой да ни каже’. Може би това е причината да се спираме и да подаваме ръка.
На мен ми се е случвало веднъж. Беше през далечната 1991 година…..Помня, че тя ми каза, че всичко щяло да е Окей. Дадох и 2 лв. и се разделихме доволни.
‘Някой да ми каже, че всичко ще е Окей’.Доста самотна съм се усещала в онзи момент.

ar4ela
Модератор

2007/10/21 19:16
Сега се сетих, за един разказ на Горин, за срещата на една жена с гледачки на ръка, и как тя на някакъв момент се усетила, че нещо не е наред, защото макар да се съпротивлявала вътрешно, правила това което и казвали, свалила си пръстена, но успяла да го пусне в джоба си. Та той обясняваше, че всъщност гледачките доста добре си служат с внушенията и стигат интуитивно до тях, а после се обучават на това поколенията. Тогава не му обърнах много внимание, но сега се замислих дали наистина не е така!

Администратор

2008/02/25 18:47
Да, това са класическите фази на хипнозата – изместване на фокуса на вниманието, объркване, водене… Има хора, които ги владеят по рождение – или са научени, може и в катуна, това не е знание, което се предава в университетите…

ar4ela
Модератор

2008/02/25 20:28
А може би трябва да се учи в университетите, има професии, за които би могло да е безкрайно нужно.

Администратор

2008/02/28 08:13 http://www.dnes.bg/article.php?id=42952

ar4ela
Модератор

ar4ela
Модератор

2008/02/28 21:11
Много интересно! Дали се дължи на първичната природа на ромите като цяло, и дали всъщност интелектуализирането на обществото не води до загуба на някои природно вродени способности? И в предния си пост написах, че не би било лошо да се учи този вид “ професия“ в университета, днес се замислям, дали просто не трябва да го блокираме изкуствено в себе си?

Коментари

Google Groups

АБОНИРАЙ СЕ, за да получаваш новостите от Радио за личностно развитие ChangeWire и Българския блог за Невролингвистично програмиране(НЛП) по електронна поща

Email:

Чуй сега

Кажете „ДА!“ пролетта, на слънцето, на цветовете… Кажете „ДА!“ на Планетата на щастието

Планетата на щастието

Очаквайте в книжарниците след 13 май. Подкрепете книгата сега като харесате официалната й Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto; бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието... http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

Моят канал в Twitter

Пожелавам ви да достигнете висините на птиците… Да си разрешите… да усетите силата на крилете си!

Добави в кръговете си в Google +!
Любомир Розенщайн
Любомир Розенщайн в Google Plus
Авторът на "Розовите очила на душата"...