ChangeWaves: промени с мозъчни вълни

  • ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота.
  • ChangeWaves e серия от програми за слушане, които да помогнат възстановяването на естествения ритъм на мозъчните вълни
  • ChangeWaves са малки, бързи, ефективни помощни средства към свободата да управляваш мисленето си.
  • опитайте още сега - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves ChangeWave-Relax 

ChangeWaves e серия от програми за бърза промяна на състоянието на съзнанието със специална комбинация от глас, звук, музика и компютърно генерирани шумове за стимулиране на мозъчните вълни до желаната честота. имайте по-спокойни дни, по-усмихнати вечери, по-добър сън - научете повече за себе си и своето мислене по един много релаксиращ и приятен начин - дайте си почивка от стреса и време за себе си - прочетете повече за първата програма от серията ChangeWaves - ChangeWave-Relax и я поръчайте още сега

"...Това, което обикновено ни липсва, когато сме впримчени в делника и в навика на своето мислене е възможността, макар и за момент, да се превърнем в зрители на това, което се случва, да се откъснем от него, да можем да го наблюдаваме отстрани... и когато това се случи, изведнъж се откриват нови пътища...и това е много хубаво..." Разговор на Стоян Терзиев с автора на "Розовите очила на душата" Любомир Розенщайн

"Розовите очила на душата" в "ПРЕДИ ВСИЧКИ" по Хоризонт

Последни публикации

Любомир Розенщайн за магическото копче PLAY

5 минути насаме с НЛП-майстора Любомир Розенщайн, автор на "Розовите очила на душата", които могат да променят деня ви, а защо не - и дните напред.

Вечерна медитация с водите на Рила

Оставете се на звука на падащата вода. Оставете я да отнесе в края на деня всичко, което наистина не ви е нужно повече. Всички страхове. Всички безпокойства. Всички тревоги. Всяка несигурност. Всяко напрежение. Дори ако са дълбоко закотвени в миналото, оставете сега водата да ги отмие. Да ги понесе надолу по течението... много надалеч...

Тя има силата.

Любомир Розенщайн facebook.com/changewire.info

Розовите очила на душата

Розовите очила на душата
пътеводител в Невролингвистичното програмиране (НЛП)
или как да пробудим вътрешната си сила Търсете българското издание на Colibri във всички добри книжарници.

Присъединете се към официалната страница на книгата във Facebook: http://www.facebook.com

Можете да купите "Розовите очила на душата" и онлайн от сайта на издателство "Колибри". Със специалната отстъпка на издателството, цената за книгата заедно с доставка чрез куриер е 11,80 лв. за страната и по пощата - 13,60 лв. за Европа (цена в книжарниците - 11,00 лв.).

Поръчка онлайн: colibri.bg

Собствено Търсене

ПРАНАЯМА: Жизнена енергия чрез осъзнато дишане

НОВО!!! Пълен аудиокурс за самостоятелни занимания с йога-ачаря Любомир Розенщайн в серия от три диска

разбудете в някого от сковаността на зимата надеждата, че животът започва отново

ПОРЪЧАЙТЕ КНИГАТА ОНЛАЙН НА ТОЗИ АДРЕС ПОДАРЕТЕ НА НЯКОГО "РОЗОВИТЕ ОЧИЛА НА ДУШАТА" И РАЗБУДЕТЕ В НЕГО ОТ СКОВАНОСТТА НА ЗИМАТА НАДЕЖДАТА, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЗАПОЧВА ОТНОВО „Розовите очила на душата" е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот.

Невролингвистичното програмиране е фасулска работа!

Любомир Розенщайн

НЛП е нещо много просто. Невролингвистичното програмиране е (сполучлив) опит за сбиране и систематизация на възгледи, подходи към живота и към себе си и светоусещане, които са по природа заложени в човека. Когато всяка вечер, по време на поредния семинар, разказвах на леля ми, която идваше да ме посреща след занятията с какво сме се занимавали, тя много се учудваше: че има хора, които са готови да прекарват от сутрин до вечер затворени в една зала и при това да дават толкова много пари, за да изучават неща, които са толкова логични, елементарни и естествени.

Леля ми – учителка с повече от 30-годишен стаж, не беше стигала никога до идеята, че може да съществуват хора, за които общуването да не е толкова логично, елементарно и естествено. Може би тя бе развила интуицията и уменията си от дългите години общуване с децата в клас, а може би просто наистина се е родила с тези умения и е успяла, за разлика от много от нас, да ги съхрани. Леля ми не само разбира, но и може неща, които биха изпотили дори някои от световните NLP-гурувци, които познавам. Прави го съвсен непринудено, просто така – в разговор или само присъствие и аз дори съм й казвал, че завиждам на учениците й: те сигурно наистина няма да имат нужда да посещават НЛП-семинари.

Как става така, че тези природни умения, природната сила на организма да регулира процеса на общуване и обмен на информация, в някой хора закърняват? За мен това е подобно на затлъстяването: човек по природа има механизми за поддържане на общуването в най-широк смисъл, на свободния поток на енергиите, по същия начин по който по природа има механизми за поддържане на здравословно тегло. И понеже всички системи в човека са свързани: несъмнено вредата от спирането на естествената свобода на процеса на възприемане, обработване и съхраняване на информация е не по-малко опасна и не по-малко причиняваща болести от прекъсването на естествения контрол върху разумните килограми. Нещо някъде по някакъв начин се къса. И тогава възстановяването на нормалните процеси е трудно изпитание.

Някой път не помагат дори дългите НЛП семинари, заплатени с хиляди долари.

За кой Невролингвистичното програмиране – NLP – може да има смисъл?

Най-напред – за хора, които имат проблеми с общуването в света и със себе си. Човек с вроден или усвоен оптимистичен възглед към света, с позитивно мислене, който лесно може да обърне на смях всяка ситуация и в себе си носи познанието, че животът продължава и продължава да е хубав и пълен с възможности дори когато току-що са ти потънали гемиите; човек който не се страхува от бъдещето или от другите хора и може да използва всяка ситуация, за да научи нещо от нея и да продължи напред  няма да има никаква полза от НЛП защото няма никаква нужда от него. Но ако непрекъснато те заливат вълни на песимизъм, ако още със събуждането започва да ти е тегаво и една дума или поглед на друг човек са способни да унищожат настроението ти за дни или седмици, ако във всяка малка буря виждаш сигурните знаци за края на света и на човечеството и ако срещата с хора поражда в тебе страх наместо смях, може би си струва да потърсиш какво от обширните вече НЛП познания може да ти бъде полезно.

Обаче: има едно условие. Едно непременно условие, без което Невролингвистичното програмиране е безсилно. Ти трябва да разбираш, че твоите проблеми в общуването със света не са в света, а в теб. Ти трябва да вярваш, че като промениш нещо в себе си можеш да промениш всичко наоколо за себе си: и отношението на другите към теб, и случките, които те очакват, и целия, както го казва народът, вървеж. Ти трябва да си сигурен, че промяната идва отвътре и да й дадеш възможност да се осъществи. В противен случай можеш да търсиш помощта на врачки или магьосници, които обещават да променят света, за да го направят по-приятен за теб – да го изчистят от хора, които ти мислят злото и те гледат с лошо око, да те предпазят от лоши събития, които те дебнат в бъдещето, болести и злина.

Това е разликата между черната магия и магията на НЛП. Невролингвистичната магия има структура: и това е структурата на вътрешното преживяване, която ражда поведения и променя света в очите ни.

Коментари

Google Groups

АБОНИРАЙ СЕ, за да получаваш новостите от Радио за личностно развитие ChangeWire и Българския блог за Невролингвистично програмиране(НЛП) по електронна поща

Email:

Чуй сега

Кажете „ДА!“ пролетта, на слънцето, на цветовете… Кажете „ДА!“ на Планетата на щастието

Планетата на щастието

Очаквайте в книжарниците след 13 май. Подкрепете книгата сега като харесате официалната й Фейсбук страница http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto; бъдете сред първите пратеници на Планетата на щастието... http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

Моят канал в Twitter

Пожелавам ви да достигнете висините на птиците… Да си разрешите… да усетите силата на крилете си!

Добави в кръговете си в Google +!
Любомир Розенщайн
Любомир Розенщайн в Google Plus
Авторът на "Розовите очила на душата"...